Menu Sluit
Brndz Case VSC

Een bedrijfspand configurator én lead generator

Scroll

Bereken de kosten van je bedrijfspand in slechts 6 klikken.

De droom om een eigen bedrijfspand te bouwen hebben veel ondernemers. Een snel en laagdrempelig inzicht in de mogelijke bouwkosten is daarbij vaak lastig. Voor Voortman Steel Construction heeft Brndz een bedrijfshal configurator ontwikkeld. In een paar stappen krijg je een prijsindicatie van de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van het bedrijfspand wat past bij je wensen. Vervolgens kan je deze prijsindicatie naar jezelf mailen, opslaan om later weer aan te passen of op basis van deze configuratie bij Voortman Steel Construction een offerte aanvragen. Het einddoel: Een super laagdrempelige en duidelijke bedrijfspand configurator die de potentiële klant snel voorziet van de juiste informatie en in contact brengt met Voortman Steel Construction.

Project team

  • Jeff Harbers
  • Luke Quint
  • Martijn van het Goor
About

What we did

  • Design
  • Development
Services

Challenge

Ontwikkel een online configurator om de doelgroep snel inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten van een bedrijfspand.

Approach

Met de ontwikkelde configurator heb je in 6 stappen inzicht in je bouwkosten wat voor Voortman Steel Construction resulteert in kwalitatief goede leads.

Brndz leadconfigurator vsc

Stel samen in 6 stappen

VSC configurator iphone 1
VSC configurator iphone 2
VSC configurator iphone 3

Awesome, right!?

Say hello! Start a project.

Martijn voorkant
Art director design & co-owner

Martijn van het Goor

Joan voorkant
Art director film & co-owner

Joàn van het Goor

CM105658 bewerkt

Meet our talents!