Menu Sluit
Brandweer Header

Kerst commercial gaat viral

Scroll

We zijn er altijd, ook tijdens de feestdagen.

In de bijzondere kerstfilm zetten wij brandweermannen en hun families in het zonnetje . Maar de échte held van de film? Dat is het kleine jongentje dat ervan droomt om later ook brandweerman te worden.

Project team

  • Joàn van het Goor
  • Martijn van het Goor
About

What we did

  • Film
  • Creatieve content
  • Campagnes
Services

Challenge

De opdracht die Brandweer Twente bij ons neerlegde: "Bedenk 'iets' waarmee we viral kunnen gaan." "Oké, doen we!", zeiden wij. Oftewel: we bedachten een tof idee en gingen aan de slag met het script.

Approach

De juiste film op het juiste moment. Het is niet zo dat in een kerstfilm altijd kerstbomen en sneeuw de hoofdrol spelen, het gaat er juist om dat je de juiste emotie weet te vinden. De film is volledig in Twente geproduceerd en de acteurs zijn stuk voor stuk betrokken als vrijwilliger bij, of hebben een connectie met Brandweer Twente.

Brndz Cases Brandweer Twente Afbeelding met tekst 04 1

Viral

De video werd op de Facebookpagina van Brandweer Twente een groot succes. Alleen al in de eerste twee weken is de video bijna 300.000 keer bekeken, 2.500 keer geliked en bijna 5.000 keer gedeeld. Dat is wat wij een massaal bereik noemen! Leuke bijkomstigheid: de video werd ook door het landelijke nieuws opgepikt.

Awesome, right!?