• Story
 • Driven.
 • Forward
 • Thinking.

professionele
website laten maken

Je ziet ze overal: dertien-in-een-dozijn-templates. Daar doen we bij Brndz niet aan. Jouw organisatie is uniek. Dan vinden wij het gek als jouw website dat niet is.

 • Google-vriendelijke website
 • Unieke strategie vanuit de bezoeker
 • Op maat gemaakt voor jouw merk
 • Alle reclame gerelateerde diensten onder één dak

Kennismaken?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Je ziet ze overal: dertien-in-een-dozijn-templates. Daar doen we bij Brndz niet aan. Jouw organisatie is uniek. Dan vinden wij het gek als jouw website dat niet is. Dankzij de kennis en ervaring van onze designers en developers zijn we goed in het creëren van een geweldige én unieke online ervaring. Dat begint al met het analyseren van jouw doelgroep, want wie wil je met jouw website bereiken? Kortom: wil jij een professionele website laten maken? Bij Brndz in Rijssen ben je aan het juiste adres.

Google vriendelijke website

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw website mobielvriendelijk is. Desktop, tablet of smartphone: jouw professionele website komt op ieder apparaat volledig tot zijn recht. Dat komt door de manier waarop wij jouw professionele website ontwerpen: responsive. Daardoor is jouw website straks optimaal vindbaar in Google, zeker als je daarnaast ook kiest voor onze online marketing diensten.

Stel direct online je vraag!

Improve business together

 • Strategy
 • Digital
 • Film
 • Design
 • Niverplast
Bekijk project

HET BESTE UIT JOUW MERK

Vraag onze klanten waarom zij voor Brndz kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen. Onze mensen halen namelijk het beste uit ieder merk. Niet voor niets is Brndz een creative agency met een grote veelzijdigheid. Binnen ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Conceptdenkers, designers, filmmakers én developers.

 • 40
 • 34

Een WordPress website laten maken

Een professionele website laten maken door Brndz is écht de juiste keuze. Al onze websites worden namelijk gemaakt in WordPress of in ons eigen Brndz CMS. De keuze voor deze twee Content Management Systemen is bewust: de systemen zijn snel, flexibel, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk. Ook zijn ze beide volledig voor jou op maat in te richten, voor een optimale beheerbaarheid. Dit betekent dat jij na livegang van de website gemakkelijk nieuwsberichten of blogs kunt plaatsen, afbeeldingen kunt wijzigen of teksten kunt toevoegen of aanpassen.

Professionele webteksten laten schrijven

Naast een perfect design bevat een professionele website ook goed geschreven teksten. je hebt namelijk altijd tekst nodig om potentiële klanten te verleiden om een bepaalde actie te ondernemen. Contact opnemen bijvoorbeeld, of een offerte aanvragen. Mooie vormgeving streelt het oog, maar zonder tekst kun je niet overtuigen. Je kunt met beeld geen vragen beantwoorden, vertrouwen opbouwen en bezwaren weerleggen. Met tekst kan dat wel. Daarmee kun je jouw ideale klant op zo’n manier door het verkoopproces begeleiden dat ‘nee’ zeggen heel moeilijk wordt. Daarom helpen wij je ook graag met het vullen van jouw website met de juiste content. De copywriters met wie wij samenwerken schrijven in begrijpelijke taal. Voor de lezer én voor Google. Zo kunnen wij ook jouw online marketingstrategie hierop aan laten sluiten.

Professionele website laten ontwerpen

Goede websites vertellen het juiste verhaal. Onze webdesigners, filmmakers en fotografen zijn ijzersterk in het vastleggen van dit verhaal. Jouw verhaal. In een grafisch ontwerp, maar ook in ander beeldmateriaal – zoals bedrijfsfilms of promotivideo's. Dat is belangrijk, want wil je online opvallen dan moet je de aandacht trekken. Wil jij door ons een professionele website laten ontwerpen, dan garanderen wij een website waarmee jij een eigen identiteit creëert die perfect aansluit bij jouw huisstijl.

Mogen wij voor jou een professionele website maken?

Ben je benieuwd wat onze ideeën voor jouw website zijn? En ben je nieuwsgierig of wij ook voor jouw organisatie een professionele website kunnen maken? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN

Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO