• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Riant wonen aan het Veluwemeer

Wonen in een royaal en luxe appartement op een unieke buitendijkse locatie. Dát is Zuiderzee op Zuid. Brndz maakte voor ontwikkelaar Roosdom Tijhuis alle uitingen voor dit wooncomplex.

OPDRACHT
Waar Zuiderzee op Zuid voorheen alleen beschikte over een recreatiebestemming, is er onlangs een onherroepelijke bestemming toegewezen. Nu kan er permanent gewoond worden. Onze opdracht was daarom om de appartementen van Zuiderzee op Zuid in de markt te zetten voor verkoop.

AANPAK
We hebben eerst een strategie en een unieke stijl ontwikkeld, waar diverse communicatieuitingen op zijn gebaseerd. Het resultaat? Een strakke website, een mooie brochure en aansprekende content voor social media.

Beleef Zuiderzee op Zuid in film
Het is een heerlijke voorjaarsdag. Je bevindt je op een balkon met een uitzicht over het Veluwemeer. Onder de strak blauwe lucht zie je boten komen en gaan en je voelt de warmte van de voorjaarszon op je gezicht. Je wordt omringd door de geur van vers gezette koffie en geniet van het kabbelende water als achtergrondgeluid. 

Van concept tot productie: in deze film is alles door eigen mensen van Brndz gerealiseerd.

VERKOOPBROCHURE
De verkoopbrochure hebben we voorzien van mooie sfeerbeelden van de locatie en de omgeving. Daarnaast staan er duidelijke plattegronden van de appartementen in.

SOCIAL MEDIA
Voordat de verkoop van start ging hebben we geïnteresseerden alvast warm gemaakt via social media, zoals Facebook en Instagram.

MOOI RESULTAAT
Deze opdracht had een mooi resultaat. Dagelijks werden er online brochures gedownload of aangevraagd en kwamen er warme leads binnen.

Samenwerken?

Leg je plannen eens aan ons voor. Graag bedenken we ook voor jou bedrijf een verrassend en treffend creatief concept.

Stel je vraag of loop eens bij ons binnen.

Stel je vraag

Enthousiast over dit project?

Deel ‘m gerust. Alvast bedankt!