• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Samen zijn we er voor iedereen

Heb je je ooit afgevraagd wat de gemeente eigenlijk doet? Vanuit die vraag hebben we voor de gemeente Rijssen-Holten een film geschreven en gerealiseerd.

OPDRACHT
Onlangs heeft de gemeente Rijssen-Holten het keurmerk “Beste Werkgever” ontvangen. Dat word je niet zomaar, dat word je alleen wanneer medewerkers met plezier werken en trots zijn op hun baan. 

Aan ons de opdracht om het verhaal van de gemeente te vertalen in een film. Een film die inzicht geeft in de werkzaamheden en hoe het is om voor Rijssen-Holten te werken.

KLANT
Gemeente Rijssen-Holten
Werkgever van ca. 350 medewerkers

SAMEN ZIJN WE ER VOOR IEDEREEN.

Tijdens de voorbereidingen op het script bleek al snel dat er veel werkzaamheden gebeuren door de medewerkers van de gemeente, waarvan bijna niemand doorheeft dat ze gebeuren. Met Nachtbrakers (gladheidsbestrijders, vergadertijgers) en vroege vogels (reinigers, beheerders).  Dit hebben we als basis/thema gebruikt voor het schrijven van het verhaal en het script.

In de film laten we zien wat voor de medewerkers ècht belangrijk is: "De inwoner".  Samen zijn ze er voor iedereen. Met trots en verantwoordelijkheid.

Samenwerken?

Leg je plannen eens aan ons voor. Graag bedenken we ook voor jou bedrijf een verrassend en treffend creatief concept.

Stel je vraag of loop eens bij ons binnen.

Stel je vraag

Enthousiast over dit project?

Deel ‘m gerust. Alvast bedankt!