• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Reshaping today, creating tomorrow

Of het nu gaat om circulair slopen, sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonzagen of transport: als sloopbedrijf met vestigingen in Rijssen en Amsterdam kan RGS iedere opdracht aan. Wij mochten door middel van online beleving laten zien wat RGS voor opdrachtgevers in petto heeft.

OPDRACHT

Voor RGS was het tijd voor een nieuwe website met een fris en eigentijds design. Laat dat maar aan ons over! Wij hebben deze klant verrast met een out-of-the-box design waar we ook zelf erg trots op zijn.

AANPAK

Dit project heeft van A tot Z een Brndz-sausje. Van het eerste ontwerp tot de technische realisatie, de (SEO-)teksten én de contentvulling.

RESULTAAT

Het resultaat? Dat is groots, namelijk: een totaal nieuwe online ervaring van het bedrijf RGS. Natuurlijk is het ook een snelle website boordevol goede content én met op alle pagina's de mogelijkheid om snel contact op te nemen. Door deze krachtige combinatie is de nieuwe website een echte leadgenerator.

www.rgs.nl

TIJD VOOR HIGH FIVES!

Op 5 juni 2019 is ons harde werk voor RGS door een deskundige jury beloond met twee Awwwards: de zogenaamde Honorable Mention en een award voor Mobile Excellence. Een tevreden opdrachtgever én waardering uit onze branche: een beter resultaat hadden wij ons niet kunnen wensen.

Samenwerken?

Leg je plannen eens aan ons voor. Graag bedenken we ook voor jou bedrijf een verrassend en treffend creatief concept.

Stel je vraag of loop eens bij ons binnen.

Stel je vraag

Enthousiast over dit project?

Deel ‘m gerust. Alvast bedankt!