• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Specialist in kunststof rotatiegieten

Met meer dan dertig jaar ervaring is PRM Rotomoulding dé specialist in kunststof rotatiegieten. En wij zijn er trots op dat wij voor deze klant mogen werken.

OPDRACHT

Van een nieuw logo tot de huisstijl, van de website tot het beeldconcept, van de fotografie tot het schieten van de bedrijfsfilm. En oja, dan vergeten we bijna de werkzaamheden op het gebied van SEO. Inderdaad: voor PRM Rotomoulding hebben we het totale rebranding concept uitgewerkt.

AANPAK

We hebben uiteraard eerst een strategie en een unieke stijl ontwikkeld, waar we vervolgens de diverse communicatieuitingen op hebben gebaseerd. Het resultaat? Een strakke huisstijl, een mooie website - geoptimaliseerd voor Google! - én aansprekende content voor social media.

RESULTAAT

Het resultaat van deze case vinden wij geweldig - en dat vindt onze klant ook. Van zo goed als onzichtbaar is PRM Rotomoulding doorontwikkeld naar een merk met een hoogwaardige (online) uitstraling.

www.prmrotomoulding.nl

Beleef PRM in film

Bij een totaalconcept hoort natuurlijk ook een bedrijfsfilm. Van het eerste concept tot de eindproductie: alles is door eigen mensen van Brndz gerealiseerd.

FILM

Het mooie van deze film? Niet alleen is het proces van rotatiegieten goed in beeld gebracht, de hoofdrol wordt gespeeld door de vakmensen van PRM Rotomoulding.

Samenwerken?

Leg je plannen eens aan ons voor. Graag bedenken we ook voor jou bedrijf een verrassend en treffend creatief concept.

Stel je vraag of loop eens bij ons binnen.

Stel je vraag

Enthousiast over dit project?

Deel ‘m gerust. Alvast bedankt!