• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Improve business together

Voor Niverplast hebben wij het communicatieplan omgezet naar een creatief totaalconcept. Van ontwerp, video tot website tot fotografie. Van A tot Z.

OPDRACHT
Onze opdracht was om Niverplast zo te positioneren dat hun identiteit perfect uit de verf zou komen. Hun merkbeleving moest precies passen bij wie Niverplast is. Een bijzondere organisatie heeft immers een bijzondere uitstraling nodig.

AANPAK
Niverplast maakt machines, maar daar draait het eigenlijk niet om. Waar het wel om draait, zijn de mensen die de machines maken. In een gave campagne hebben we de focus gelegd op het aantrekken van nieuwe vakmensen.. www.werkenbijniverplast.nl

CULTURE VIDEO
Vervolgens mochten we aan de slag met een gave video die precies weergeeft wie Niverplast is. De video geeft werkzoekenden een kijkje in de organisatie en spoort hen aan om bij Niverplast te solliciteren.

HANDBOEK
Voor nieuwe collega's die kennis willen maken met de bijzondere wereld van Niverplast hebben we een gaaf handboek gemaakt. Daarin komen het bijzondere verhaal, leuke foto's en een duidelijke uitleg over het reilen en zeilen in de organisatie aan bod.

CORPORATE FOTOGRAFIE
Waar we in deze opdracht erg enthousiast van werden, is de fotografie. We hebben alle fotografie zelf verzorgd, met een geweldig eindresultaat.

SOLLICITATIE BATTLE
Sommige functies binnen Niverplast bleken lastig in te vullen. Die functies moesten dus uitgebreider onder de aandacht van geïnteresseerden worden gebracht. Daarom hebben we een video gemaakt, waarin potentiële kandidaten worden uitgedaagd om te solliciteren: de sollicitatie battle.

Samenwerken?

Leg je plannen eens aan ons voor. Graag bedenken we ook voor jou bedrijf een verrassend en treffend creatief concept.

Stel je vraag of loop eens bij ons binnen.

Stel je vraag

Enthousiast over dit project?

Deel ‘m gerust. Alvast bedankt!