• Story
 • Driven.
 • Forward
 • Thinking.

Online marketing bureau in Rijssen

Perfecte online resultaten krijg je niet zomaar. Daar heb je een creatieve strategische partner bij nodig. Een online marketing bureau zoals Brndz uit Rijssen, dat gek is op meetbaar succes.

 • Google vriendelijke website
 • Jouw bedrijf goed zicht- en vindbaar
 • Aansluitende online marketing
 • Meetbaar online succes

 

Kennismaken?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

Online marketing bureau in Rijssen

Perfecte online resultaten krijg je niet zomaar. Daar heb je een creatieve strategische partner bij nodig. Een online marketing bureau zoals Brndz uit Rijssen, dat gek is op meetbaar succes. Wij combineren creativiteit, kennis en code met goed doorgedachte online marketingstrategieën op maat. Zo doen wij alles voor het verbeteren van jouw online vindbaarheid, maar vooral voor jouw online succes.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimaliseren van jouw professionele website voor Google (SEO, zoekmachine optimalisatie) is tijdrovend. Het gebruik van de juiste zoekwoorden, de opbouw van pagina’s, de teksten, de technische opbouw van de website, interne en externe linkbuilding… En zucht, zijn de algoritmes nu alweer veranderd? Wij nemen je dit werk graag uit handen en zorgen voor een hoge positie in Google. Met onze actuele kennis maken wij als online marketingbureau uit Twente waardevolle aanpassingen die relevante bezoekers opleveren.

Stel direct online je vraag!

Riant wonen aan het Veluwemeer

 • Strategy
 • Digital
 • Film
 • Design
 • Zuiderzee op Zuid
Bekijk project

Improve business together

 • Strategy
 • Digital
 • Film
 • Design
 • Niverplast
Bekijk project

HET BESTE UIT JOUW MERK

Vraag onze klanten waarom zij voor Brndz kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen. Onze mensen halen namelijk het beste uit ieder merk. Niet voor niets is Brndz een professioneel reclamebureau met een grote veelzijdigheid. Binnen ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Conceptdenkers, designers, filmmakers én developers.

BEKIJK ONZE SERVICES

 • 40
 • 34

 

Onze werkwijze op het gebied van SEO

Een traject bij Brndz start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarna alle haalbare en relevante zoektermen worden bepaald. Daarna is tijd om via ons een copywriter in te schakelen, die relevante content creëert en ijzersterke landingspagina’s schrijft. In begrijpelijke taal die voor de lezer én Google lekker wegleest, uiteraard. Vervolgens gaan wij weer aan de slag, namelijk met het opvangen van gerichte zoekopdrachten van potentiële klanten en het monitoren en bijsturen van de resultaten.

Conversie optimalisatie

Niet alleen het ontwikkelen en optimaliseren van websites voor de zoekmachines, maar ook het optimaliseren van bestaande websites voor een hogere conversie is voor ons dagelijkse kost. Door gebruik te maken van state-of-the-art technieken zien we precies waar bij jouw website nog de puntjes op de ‘i’ gezet kunnen worden. Een link in een andere kleur, het gebruiksvriendelijker maken van het menu, toch een call to action onder die blog: door te testen, meten en bij te sturen zorgen we voor meer conversie - en dus omzet! - op jouw website.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil jij verzekerd zijn van een groot online bereik, dan kies je ook voor een Google Adwords-campagne met zoekadvertenties of shopping advertenties, video advertenties, display marketing (met in het oog springende banners) of remarketing. Dit soort SEA-campagnes ontwikkelen en optimaliseren wij als online marketing bureau dagelijks. Met onze verschillende SEA-diensten zorgen we zo voor een breed scala aan organisaties in Rijssen - en ver daarbuiten - voor online succes.

Social media

Nederlanders brengen veel tijd door op allerlei social media zoals LinkedIn, Facebook, Pinterest, Instagram, Snapchat, Twitter en YouTube. Daar ligt dan ook een belangrijke kans voor jouw business: social media zijn perfect voor het opbouwen van een band met jouw potentiële klanten. Laat jij deze kans liggen, dan geef je jouw concurrent een gratis voorsprong. Als online marketing bureau denken wij graag met je mee over jouw optimale social mediastrategie en maken wij grafische en tekstuele content voor jouw sociale kanalen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een perfecte tool voor het actief benaderen van potentiële klanten, het versterken van klantrelaties en het delen van kennis. Maar daar is wel een mind-blowing nieuwsbrief voor nodig, met voor de ontvanger relevante content en heldere calls-to-action. We delen graag onze ervaringen, ontwerpen gave e-mailtemplates én zorgen voor een optimaal bereik.

Mogen wij jou helpen met jouw online marketing?

Ben je benieuwd wat onze ideeën voor het verbeteren van jouw online succes zijn? En of we op het gebied van online marketing iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN

Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO