• Story
 • Driven.
 • Forward
 • Thinking.

Online communicatie bureau in Rijssen

Brndz is hét online communicatiebureau uit Rijssen dat jou kan helpen met een weldoordachte merkstrategie en online positionering. Ook ontwerpen wij passende communicatiemiddelen waarmee jij je online kunt onderscheiden van je concurrenten.

 • Van huisstijl tot online merkstrategie
 • Alle communicatiediensten onder één dak
 • Aansluitend op jouw merk
 • Eén stijl, één uitstraling - optimaal resultaat

Kennismaken?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

Online communicatiebureau in rijssen

Een professionele website, een strakke productvideo voor op YouTube of aansprekende content voor op social media. Het zijn stuk voor stuk mooie uitingen, maar ook op zichzelf staande uitingen. Waar het écht om gaat is dat alle uitingen van jouw organisatie één geheel vormen. Gelukkig is daar Brndz, hét online communicatiebureau uit Rijssen dat jou kan helpen met een weldoordachte merkstrategie en online positionering. Wij ontwikkelen niet alleen een strategie die perfect bij jouw merk past, maar ontwerpen ook passende communicatiemiddelen waarmee jij je online kunt onderscheiden van concurrenten.

Stel direct online je vraag!

Jouw idee tot in perfectie

 • Strategy
 • Digital
 • Design
 • Idos Interieurs
Bekijk project

Design your own concrete table

 • Strategy
 • Digital
 • Design
 • Hallo Tafel!
Bekijk project

HET BESTE UIT JOUW MERK

Vraag onze klanten waarom zij voor Brndz kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen. Onze mensen halen namelijk het beste uit ieder merk. Niet voor niets is Brndz een creative agency met een grote veelzijdigheid. Binnen ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Conceptdenkers, designers, filmmakers én developers.

BEKIJK ONZE SERVICES

 • 40
 • 34

Een logo laten ontwerpen

Een combinatie van de juiste kleuren, het juiste beeld en de juiste tekst zorgt voor een krachtig logo. Een logo dat de uitstraling van jouw merk bepaalt. Bij Brndz gaan gespecialiseerde ontwerpers aan de slag met een uniek logo dat perfect bij jouw organisatie past. Een logo dat jouw organisatie, visie en ideeën weerspiegelt. Die unieke kenmerken vertalen onze ontwerpers samen met jouw persoonlijke wensen naar een grafisch ontwerp. Of het nu gaat om een nieuw logo of om het restylen van een bestaand logo: je kunt met een gerust hart door ons een logo laten ontwerpen.

Een huisstijl laten ontwerpen

De huisstijl is het visitekaartje van jouw organisatie. Het is namelijk het eerste wat (potentiële) klanten van zien als ze online met jou in contact komen. Een passende huisstijl is daarom veel waard. Álles waard zelfs. Bij Brndz begint de huisstijl natuurlijk bij een logo-ontwerp (zie hierboven), waarmee je de identiteit van jouw organisatie kunt versterken. Maar wij gaan ook aan de slag met alle andere online huisstijldragers, denk aan de website en online video’s. Van Rijssense bedrijven tot landelijk opererende organisaties: tot welke groep jij ook behoort, als professioneel online communicatiebureau helpen wij je graag op weg met een strategisch goed doordachte huisstijl passend bij jouw product of dienst.

Online marketing

Online marketing: het is ons op het lijf geschreven. Onze designers weten grafisch van de hoed en de rand en steken graag hun kop boven het maaiveld. En onze marketingstrategen staan bekend om hun uitgebreide kennis. Ons doel is altijd hetzelfde: visuele zichtbaarheid en bovenal een effectief resultaat voor jouw organisatie. Van een responsive website tot een bedrijfsvideo, van social media tot nieuwsbrieven en van shopping advertenties tot display marketing. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alleen zo vergroot je jouw online bereik en zorg je ervoor dat jouw organisatie online herkenbaar wordt. Eén stijl, één uitstraling - optimaal resultaat.

Wil jij ons inzetten als professioneel online communicatiebureau?

Ben je benieuwd wat onze ideeën voor jouw logo, huisstijl en online uitingen zijn? En ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN

Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.


BEKIJK ONS PORTFOLIO