• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

we shoot your story in film

Overtuigende storytelling  brengt niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. We combineren jouw boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid, dat iedere film jouw doelgroep prikkelt én overtuigt om actie te ondernemen.

Bekijk alvast ons portfolio

film

Film zorgt ervoor dat verdere uitleg overbodig is. En dat het er dan ook nog eens mooi uitziet… Daarvoor moet je nou eenmaal bij Brndz zijn.

CREATION

Van concept tot productie, opname én montage: bij ons vind je alles onder één dak.

Een film laten maken

Bedrijfsfilm, animatie, commercial of productfilm: er zijn verschillende manieren om jouw product, dienst of organisatie op beeld onder de aandacht te brengen. Bij Brndz hebben we hiervoor de juiste expertise in huis. Lees maar verder.

Een bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm is niet alleen kort en bondig, het geeft je klanten ook een kijkje in de keuken. Wie gaat voor hen aan het werk, bij wie kopen ze een product? Klanten leren jouw organisatie een beetje beter kennen, met een sterkere merkbeleving als gevolg.

Een commercial laten maken

Een overtuigende commercial brengt niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. We combineren jouw boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid, dat iedere commercial jouw doelgroep prikkelt én overtuigt om actie te ondernemen.

Een animatie(film) laten maken

Is jouw product of dienst lastig uit te leggen of te verfilmen? No problem. We maken in dat geval ‘gewoon’ een animatie. Zelfs de meest complexe, specialistische of technische onderwerpen worden zo voor iedere kijker duidelijk.

Een productfilm laten maken

Een goede productfilm inspireert kijkers om hun aandacht te bewaren en om uiteindelijk jouw product aan te schaffen. Bij Brndz maken we graag die perfecte productfilm. Een film waarin we niet alleen laten zien hoe gaaf jouw product is, maar ook welke waarde het oplevert voor de klanten die het gebruiken.

Mogen we je helpen met onze films?

Ben je benieuwd hoe Brndz met film de zichtbaarheid van jouw organisatie kan vergroten? Neem gerust contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. De koffie staat al voor je klaar.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?
We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN
Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Think

Strategy

Lees verder

Create

Design

Lees verder

Realize

Digital

Lees verder

Social

Content

Lees verder