• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

we develop mindblowing websites

Goede websites zijn uniek, vertellen het juiste verhaal en zorgen op den duur voor conversie. Om dat te bereiken zijn creativiteit, strategie, goede code, een sterk hostingplatform én een actieve helpdesk achteraf van doorslaggevend belang. Laten we bij Brndz nu net ijzersterk zijn in ál die dingen. Ja, echt!

Bekijk alvast ons portfolio

WEBDESIGN

Je ziet ze overal: dertien-in-een-dozijn-templates. Daar doen we bij Brndz niet aan. Jouw organisatie is uniek. Dan vinden wij het gek als jouw website dat niet is.

FEATURES

Gebruiksvriendelijk, veilig, visueel aantrekkelijk en natuurlijk ook conversiegericht. Dat zijn de kenmerken van al onze websites.

Een website laten maken

Wil jij voor jouw organisatie een website laten maken? Dankzij de kennis en ervaring van onze designers en developers zijn we goed in het creëren van een optimale user experience. Met alles wat we doen - vanaf de conceptfase: het bepalen van de online strategie - dragen we bij aan die gewenste beleving. Want: het is voor ons pas klaar als we verwachtingen hebben overtroffen. Uiteraard maken we jouw website ook mobile friendly. Desktop, tablet of smartphone: jouw website komt op ieder device volledig tot zijn recht.

Een veilige en gebruiksvriendelijke website laten maken

We maken jouw website snel en veilig. Belangrijk, want dit is mede bepalend voor online succes. Bij Brndz ademen we PHP, Javascript, HTML en CSS. Ook kennen we zowel Wordpress als ons eigen Brndz CMS van binnen en van buiten. Beide Content Management Systemen zijn snel, vooruitstrevend en bovenal gebruiksvriendelijk. Zo kun jij na livegang van de website gemakkelijk blogs posten, nieuwe afbeeldingen toevoegen of teksten aanpassen.

Content voor jouw website

Natuurlijk helpen we je ook graag met het vullen van jouw website met de juiste content. De copywriters met wie wij samenwerken schrijven in begrijpelijke taal die voor de lezer én Google lekker wegleest. Onze filmmakers en fotografen zijn bovendien ook ijzersterk in het vastleggen van jouw verhaal. Belangrijk, want wil je gezien worden dan moet je met uniek beeld de aandacht trekken. De fotografen van Brndz zorgen voor foto’s waarmee jij een eigen identiteit creëert.

Mogen we je helpen met jouw nieuwe website?

Ben je benieuwd wat onze ideeën voor jouw nieuwe website zijn? En of we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?
We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN
Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Think

Strategy

Lees verder

Create

Design

Lees verder

Shoot

Film

Lees verder

Social

Content

Lees verder