• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

we create beautiful designs

Zichtbaarheid en onderscheidend vermogen zijn noodzakelijk voor jouw succes. Daarom doen we er bij Brndz alles aan om jouw organisatie herkenbaar, maar toch ook verrassend te ‘branden’. Een logo, een huisstijl, visitekaartjes, brochures, de website, nieuwsbrieven of een ebook: grafisch design versterkt jouw merk. En dat betaalt zich altijd terug.

Bekijk alvast ons portfolio

DESIGN

Ontwerpen is iets creëren wat nog niet eerder bedacht is. Bij Brndz maken we dat ene unieke ontwerp. Voor een website, of huisstijl. Maar altijd verrassend treffend.

iDENTITY

Wat wil je vertellen, welke doelgroepen wil je aanspreken en welke stijl past daarbij? Ons design versterkt gegarandeerd jouw online identiteit.

Grafisch ontwerp laten maken

Continu prikkelen, aanspreken en verbazen. Onze designers weten precies hoe dat werkt. Ze weten grafisch van de hoed en de rand en steken graag hun kop boven het maaiveld. Ze maken grafische ontwerpen die anders zijn dan anders. Het doel? Visuele zichtbaarheid en bovenal een effectief resultaat voor jouw organisatie. Een grafisch ontwerp maken kun je dan ook met een gerust hart aan Brndz overlaten. Wat voor ontwerp dat ook is.

Onze grafische producten

Wij geven vorm aan jouw ideeën en ‘gooien’ daar ons eigen sausje overheen. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand of flyer tot online uitingen als een responsive website, nieuwsbrieven of een online campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling. Perfecte harmonie.

Mogen we je helpen met jouw designs?

Ben je benieuwd of we ook voor jouw organisatie verrassende grafische ontwerpen kunnen maken? Kortom: ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?
We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?
 

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN
Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Think

Strategy

Lees verder

Realize

Digital

Lees verder

Shoot

Film

Lees verder

Social

Content

Lees verder