• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

we CREATE content for your social media

Vraag jij je nog af of jouw organisatie actief moet zijn op social media? Stop ermee. Het antwoord is volgens ons namelijk duidelijk: ja. Om diverse redenen. De belangrijkste? Je maakt (potentiële) klanten bewust van jouw organisatie, producten, diensten én toegevoegde waarde. Maar ja… Wat zet je dan op social media? Laat dat maar aan ons over.

SOCIAL

Waardevol voor de lezer en herkenbaar voor jouw organisatie. Het goed en effectief inzetten van social media vergt tijd. Wij maken die tijd graag voor je.

content

Je wilt je niet druk maken over wat je moet vertellen, of wat het formaat van je afbeeldingen moet zijn. Met ons hoeft dat ook niet (meer).

Content laten maken voor social media

Door online zichtbaar te zijn verbeter je de binding met jouw klant. Je blijft top of mind. Niet door alleen te roepen wat je verkoopt, maar vooral ook door interactie aan te gaan. Door te inspireren en emotioneren. Betekent dit dat je social media-specialist moet worden? Zeker niet. Daar heb je Brndz voor. Wij bedenken en creëren content voor jouw social media. Foto’s, filmpjes, graphics én tekst.

Grafische content voor social media

Meteen zorgen voor herkenning. Dát is de kracht van onze grafische content voor jouw social media. Je hoeft nooit meer een afbeelding van Google te plukken, of een filmpje van een andere organisatie te delen. Onze ijzersterke foto’s, graphics of korte video’s brengen in één oogopslag jouw boodschap over op jouw publiek. Inspirerend en mooi om te zien.

Tekstuele content voor social media

Het verschil tussen een tekst schrijven en een boodschap overbrengen is groot. Tekst schrijven is de kunst om snaren te raken. Om de aandacht te trekken en vast te houden. Om precies de goede informatie te bieden, maar ook de juiste vragen op te roepen. Dat is - zeker op social media - van essentieel belang. Daarom werkt Brndz met ervaren copywriters.

Mogen we je helpen met jouw social media?

Ben je benieuwd of we ook jouw organisatie op social media kunnen ondersteunen?  Kortom: ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. De koffie staat al voor je klaar. Heb je er melk of suiker in?

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?
We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN
Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Think

Strategy

Lees verder

Create

Design

Lees verder

Realize

Digital

Lees verder

Shoot

Film

Lees verder