Brndz Case VSC

Een bedrijfspand configurator én lead generator

Scroll

Bereken de kosten van je bedrijfspand in slechts 6 klikken.

De droom om een eigen bedrijfspand te bouwen hebben veel ondernemers. Een snel en laagdrempelig inzicht in de mogelijke bouwkosten is daarbij vaak lastig. Voor Voortman Steel Construction heeft Brndz een bedrijfshal configurator ontwikkeld. In een paar stappen krijg je een prijsindicatie van de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van het bedrijfspand wat past bij je wensen. Vervolgens kan je deze prijsindicatie naar jezelf mailen, opslaan om later weer aan te passen of op basis van deze configuratie bij Voortman Steel Construction een offerte aanvragen. Het einddoel: Een super laagdrempelige en duidelijke bedrijfspand configurator die de potentiële klant snel voorziet van de juiste informatie en in contact brengt met Voortman Steel Construction.

Stel hier je configurator samen

Project team

  • Jeff Harbers
  • Luke Quint
  • Martijn van het Goor
About

What we did

  • Design
  • Development
Services

Challenge

Ontwikkel een online configurator om de doelgroep snel inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten van een bedrijfspand.

Approach

Met de ontwikkelde configurator heb je in 6 stappen inzicht in je bouwkosten wat voor Voortman Steel Construction resulteert in kwalitatief goede leads.

Brndz leadconfigurator vsc

Stel samen in 6 stappen

VSC configurator iphone 1
VSC configurator iphone 2
VSC configurator iphone 3

Awesome, right!?

CM105658 bewerkt

Meet our talents!

About
Launch your project Hi there, I’m BO. Brndz Officemanager. Sorry I can’t speak dutch, so let’s give it a try. How can I help you? Next
Launch your project Your smile is priceless, but our work is the best money can buy. What is your budget range for this project? Next
Launch your project The universe is infinite, yet you found us! Where did we grab your attention? Next
Launch your project Last but not least, we love to connect! Can you tell me more about your project? Next
Roger that! Liftoff! Bedankt! We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Terug