• Story
  • Driven.
  • Forward
  • Thinking.

Bedrijfsfilm of video laten maken

Wil jij voor jouw organisatie ook een bedrijfsfilm of video laten maken? Maak dan kennis met de filmcrew van Brndz uit Rijssen. Wij zetten al jouw ideeën om naar videoproducties.

  • Van commercial tot bedrijfsfilm
  • Professionele apparatuur en nabewerking
  • Aansluitend op jouw merk
  • Maak impact op je doelgroep 

Kennismaken?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?

Bedrijfsfilm of video laten maken

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Tekst is belangrijk, maar beeld (en dan met name video) is beter. Informatie blijft langer hangen, een overvloed aan informatie wordt ineens behapbaar en de kijker krijgt echt een gevoel bij jouw organisatie, dienst of product. Niet voor niets kiezen steeds meer organisaties ervoor om professionele bedrijfsfilms of video’s in te zetten. Wil jij voor jouw organisatie ook een bedrijfsfilm of video laten maken? Maak dan kennis met de filmcrew van Brndz uit Rijssen. Wij zetten al jouw ideeën om naar videofilms.

Stel direct online je vraag!

HET BESTE UIT JOUW MERK

Vraag onze klanten waarom zij voor Brndz kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen. Onze mensen halen namelijk het beste uit ieder merk. Niet voor niets is Brndz een creative agency met een grote veelzijdigheid. Binnen ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Conceptdenkers, designers, filmmakers én developers.

BEKIJK ONZE SERVICES

  • 40
  • 34

Een bedrijfsfilm of video laten maken door Brndz

Onze aanpak is simpel en solide. Na een eerste inventarisatie van jouw wensen en het bepalen van het doel (denk aan informeren, amuseren of verkopen) ontvang je van ons een concept en een bijbehorende offerte. Ga je hiermee akkoord, dan ben je van het regelen van de locaties en de acteurs tot de creatieve uitwerking verzekerd van één aanspreekpunt: Brndz. Het daadwerkelijke filmen gebeurt met high-end apparatuur. En natuurlijk monteren wij iedere video inclusief voice-over, muziek en motion graphics tot een overtuigend en professioneel geheel. Er is voldoende ruimte om feedback te geven, zodat er een definitief product wordt opgeleverd waar jij honderd procent tevreden over bent.

Een bedrijfsvideo laten maken

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? Goede keuze! Een bedrijfsvideo is niet alleen kort en bondig, maar geeft jouw (potentiële) klanten ook een kijkje in de keuken. Wie gaat voor hen aan het werk, bij wie kopen ze een product? Klanten leren jouw organisatie een beetje beter kennen, met een sterkere merkbeleving als gevolg.

Een animatievideo laten maken

Is jouw product of dienst lastig uit te leggen of te verfilmen? In dat geval is een strakke animatievideo (eventueel met voice-over) een ideale oplossing. Zelfs de meest complexe, specialistische en/of technische onderwerpen worden met een animatievideo begrijpelijk gemaakt.

Een productvideo laten maken

Wil jij een productvideo laten maken, dan heb jij natuurlijk maar één doel: de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen om jouw product aan te schaffen. De filmcrew van Brndz maakt graag die perfecte productfilm voor jouw product. Natuurlijk laten we in die film niet alleen zien hoe goed jouw product is, maar vooral ook wat het potentiële klanten oplevert als ze voor dit product kiezen. Door vanuit die waarde te communiceren, is de kans op conversie groot.

Een commercial of promotievideo laten maken

Een overtuigende commercial of promotievideo brengt niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar draait vooral om beleving. De belangrijkste doelen van een goede commercial of promotievideo zijn dan ook om te prikkelen en om de kijker te overtuigen om actie te ondernemen. En laat het maar aan de filmcrew van Brndz over om dit op beeld voor elkaar te krijgen.

Mogen wij voor jou een bedrijfsfilm of video maken?

Ben je benieuwd wat onze ideeën voor jouw bedrijfsfilm of video zijn? En ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. We hebben koffie. En koekjes.

JOUW MERK SUCCESVOL

Bij Brndz worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

KENNISMAKEN?

We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?
 

CONTACT OPNEMEN

MOOIE VOORBEELDEN

Op zoek naar inspiratie? We laten je graag werk zien waar wij trots op zijn.

BEKIJK ONS PORTFOLIO